Zákaznická sekce



Kontakty a podpora

clock Denně 7:30 – 0:00
email info@napisemeseminarky.cz
phone +420607443173

Anketa

O které dílá máte největší zájem?
 

Úvaha

Úvaha je slohový útvar, který vzniká na základě lidské myšlenky. V úvaze se její autor zamýšlí nad určitým problémem, snaží se na něj pohlédnout ze svého vlastního hlediska, nalézt jeho řešení, apod. V úvaze musí být především zachycen proces přemýšlení o konkrétním problému. Autor se zde nad daným tématem zamýšlí na základě svých vlastních poznatků nebo zkušeností s danou problematikou. Jednotlivé argumenty autor podkládá jinými argumenty, vyzývá k polemizování nad problémem, snaží se donutit čtenáře či posluchače k vlastnímu názoru na předkládanou problematiku.

Úvaha se stejně jako referát skládá ze tří částí – úvod, vlastní stať a závěr. V úvodu je třeba nastínit hlavní problematiku, které se bude úvaha týkat. Vlastní stať tvoří nejdelší část úvahy. Přináší autorovy myšlenky k danému tématu, hodnocení tématu, jeho názory, argumenty či protiargumenty. Tato část práce musí obsahovat řadu konkrétně určených slohových prvků, které se v úvaze musí vždy objevit. Závěr přináší zhodnocení tématu a hlavní názorovou myšlenku autora.

Pokud nemáte dobré zkušenosti se zpracováním svých úvah, pokud máte zadáno téma, které vám nic neříká a neumíte se nad ním zamyslet a zpracovat na něj úvahu, neváhejte nás oslovit a my vám s vaší úvahou rádi pomůžeme.

Nad vybranou tématikou se zamyslíme za vás a zpracujeme vám úvahu na jakékoli téma.

Proč si nechat zpracovat úvahu právě u nás?  Důvodů je hned několik. Zaručujeme:

  • Důkladnou koncepci práce,
  • Originalitu práce a ochranu proti plagiátorství,
  • Citace dle norem ČSN 690 a ČSN ISO 690-2
  • Obsah, úvodní strana, bibliografii a veškeré přílohy zdarma!
  • Kompletní korektura, kontroly pravopisu, gramatiky a stylistiky,
  • Možnost konzultace se zpracovatelem,
  • Akční, množstevní nebo sezonní svevu!
  • Zákaznický servis 7 dní v týdnu,
  • Zapracování případných připomínek Vašeho vedoucího ve kterékoliv fázi.

Garance anonymity a originality pro veškeré úvahy

Úvaha je stejně jako esej a referát vždy zpracována jako originál. Stejně jako odborné vysokoškolské práce (bakalářské a seminární práce) jsou v naší firmě kontrolovány také úvahy antiplagiátovým systémem odevzdej.cz. V tomto systému, který užívá většina českých a slovenských vysokých škol si vaši práci můžete zkontrolovat také sami a přesvědčit se o tom, že vaše práce je skutečně originál.

Jak si mohu úvahu objednat?

Jestliže si ani po přečtení tohoto návodu nejste jisti, jak úvahu napsat, nahlédněte do našich všeobecných obchodních podmínek i ceníku a v případě, že jste pro objednávku seminární práce jednoznačně rozhodnuti, vyplňte naši objednávku. Následně vás budeme kontaktovat e-mailem a dohodneme se s vámi na termínu i veškerých detailech. Dotazy a připomínky směřujte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Neváhejte a úvahu si objednejte právě zde!

Mnoho dalších informací a úvah naleznete na portálu Diplomky.net

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Evoluce služeb

 

dozivotni zaruka

Za kvalitou našich služeb si stojíme a proto u nás máte možnost Vaše dílo reklamovat kdykoliv!

365/24/7

Děláme maximum proto, abychom tu pro Vás byli 7 dní v týdnu a 24 hodin denně!

Garance vraceni penez

V případě, že jakýmkoliv způsobem nedodržíme přesné zadání či Váš text nezpracujeme v termínu, garantujeme vrácení peněz do 7 pracovních dnů!

Original

Pouze u nás dostanete autorizovaný výsledek z anti-plagiátorského systému Odevzdej.cz a máte tak jednoznačnou jistotu, že se nejedná o plagiát, ale originální odborný text!

sms

Jen my Vám zdarma na požádání zašleme SMS jak o přijetí objednávky, tak při odeslání vypracovaného díla!

Facebook

Twitter

Google Plus



Aktuality

Oblíbené

Odkazy

Sociální sítě

Google-Plus-Logo

facebook

tweet

flicker 

MySpace