Zákaznická sekce



Kontakty a podpora

clock Denně 7:30 – 0:00
email info@napisemeseminarky.cz
phone +420607443173

Anketa

O které dílá máte největší zájem?
 

Rigorózní práce

Blíží se termín odevzdání vaší rigorózní práce? Netroufáte si na její zpracování sami? Chcete konzultaci, úpravu práce nebo vyhotovení části vaší rigorózní práce? Obraťte se na nás a naše odborné zpracovatele, kteří za sebou zpracovány již desítky rigorózních prací z různých oborů. Stejně jako diplomová práce a disertační práce je pro nás každá zadaná rigorózní práce možností pomoci vytíženému studentovi. Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes. Jistě najdeme řešení vaší problematické situace v oblasti vyhotovení této práce.

Rigorózní práce tvoří důležitou součást státní rigorózní zkoušky. Proto je její kvalitní vypracování významnou podmínkou pro úspěšné ukončení vaše vysokoškolského studia a udělení tzv. malého doktorátu.
Při psaní rigorózní práce může student vycházet ze své předchozí diplomové práce. Často si studenti také volí zcela nová témata, která jsou pro ně vhodnější nebo je ze své praxe znají více. Ačkoli jsou zásady pro rigorózní práci obdobné jako u diplomové práce, nároky na tuto práci bývají pochopitelně vyšší a očekává se zde kvalitnější výzkum a práce se zahraniční literaturou. Rigorózní práce je dokladem o skutečných autorových kvalitách, a tak by si měl dát student s jejím zpracováním opravdu záležet.

Pro mnohé studenty je však rigorózní práce s ohledem na jejich jiné studijní aktivity či časté pracovní vytížení náročná na zpracování. Pokud si nejste přímo jisti, jak by taková práce měla vypadat a zda jste schopni dostát výstupům, které má rigorózní práce přinést, obraťte se na naše zpracovatele, kteří mají s těmito vysoce odbornými vysokoškolskými pracemi zkušenosti. Práci vám zpracujeme přesně podle vašich požadavků nebo na základě oboustranné komunikace a vzájemné dohody se zpracovatelem.  

Vyberte si zpracování vaší rigorózní práce právě u nás. Zaručujeme:

  • citace dle norem ČSN 690 a ČSN ISO 690-2
  • ochranu proti plagiátorství,
  • použití zahraniční literatury,
  • úvodní strany a bibliografii zdarma,
  • přílohy zdarma,
  • korekci textů,
  • možnost přímé komunikace se zpracovatelem,
  • akční ceny,
  • vysokou odbornost práce,
  • zpracování vaší práce zpracovatelem, který má z daného oboru také praktické zkušenosti, které jsou pro rigorózní práci a její výstupy potřebné,
  • zákaznický servis 7 dní v týdnu,
  • zapracování případných připomínek garanta práce.

Garance anonymity a originality

Rigorózní práce jsou vždy originální. Stejně jako bakalářské, diplomové a disertační práce jsou v naší firmě kontrolovány anti-plagiátovým systémem Odevzdej.cz. Výsledek shody vám můžeme na požádání zaslat nebo si práci můžete vždy sami zkontrolovat v tomto veřejném systému, které využívají české vysoké školy. Tím je vždy zaručena originalita našich prací.
Konzultace na vypracování rigorózních prací probíhají stejně jako u diplomových prací a bakalářských prací vždy se zárukou anonymity. Všechny vámi zaslané údaje jsou v našich rukou bezpečné a je k nim přihlíženo s ohledem na zákon na ochranu osobních údajů.

Jak si mohu rigorózní práci objednat?

Jestliže si ani po přečtení tohoto návodu nejste jisti, jak napsat Rigorózní práci, nahlédněte do našich všeobecných obchodních podmínek i ceníku a v případě, že jste pro objednávku seminární práce jednoznačně rozhodnuti, vyplňte naši objednávku. Následně vás budeme kontaktovat e-mailem a dohodneme se s vámi na termínu i veškerých detailech. Dotazy a připomínky směřujte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Neváhejte a rigorózní práci si objednejte právě zde!

Mnoho dalších informací a rigorózních prací naleznete na portálu Diplomky.net

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Evoluce služeb

 

dozivotni zaruka

Za kvalitou našich služeb si stojíme a proto u nás máte možnost Vaše dílo reklamovat kdykoliv!

365/24/7

Děláme maximum proto, abychom tu pro Vás byli 7 dní v týdnu a 24 hodin denně!

Garance vraceni penez

V případě, že jakýmkoliv způsobem nedodržíme přesné zadání či Váš text nezpracujeme v termínu, garantujeme vrácení peněz do 7 pracovních dnů!

Original

Pouze u nás dostanete autorizovaný výsledek z anti-plagiátorského systému Odevzdej.cz a máte tak jednoznačnou jistotu, že se nejedná o plagiát, ale originální odborný text!

sms

Jen my Vám zdarma na požádání zašleme SMS jak o přijetí objednávky, tak při odeslání vypracovaného díla!

Facebook

Twitter

Google Plus



Aktuality

Oblíbené

Odkazy

Sociální sítě

Google-Plus-Logo

facebook

tweet

flicker 

MySpace